søndag 16. august 2009

Nei, vi forteller ikke hvor klærne kommer fra...

Vil bare (forhåpentligvis for siste gang) gå inn på hvorfor vi ikke intervjuer folk om hvor klærne de har på seg er kjøpt. Vi har fått masse kommentarer og til og med kritikk for dette i løpet av sommeren, så vi vil klare opp enda en gang: vi ønsker at bloggen først og fremst skal være en kilde til inspirasjon, ikke et sted man kan plukke ut klær.

Vi planlegger å komme med noen fyldigere poster utover høsten med flere bilder av hver person og også en liten intervjudel, og om vi føler det passer kommer sikkert hvor klærne er kjøpt til å tas opp i intervjuet. Dere kan jo ta dette som et lite kompromiss?

Ellers oppfordrer vi alle vi tar bilde av til å besøke bloggen, så spør dere i kommentarfeltet er den godt mulig at den avbildede eller noen andre vet hvor klærne er fra :-)


Hanna og Fride

2 kommentarer:

  1. Hvorfor kan dere ikke bare gi folket de de vil ha? Greit nok at det skal være til inspirasjon osv, men om man ser et plagg man bare MÅ ha, så hadde det vært fint om dere hadde skrevet ned hvor det kom i fra, istedet for å tråle hele sentrum på jakt etter et plagg som kanskje ikke kan kjøpes der en gang!!! Synes egentlig at dere er ganske vrange, hva er problemet med å skrive vor plaggene kommer i fra? Jeg ser det i alle fall ikke. Skjerpings!

    SvarSlett
  2. Tror heler det er du skal skjerpe inn hva du skriver, vi skal være glad noen gidder dette i Trondheim. Supert jobba!

    SvarSlett