lørdag 24. oktober 2009

Trøndersk mote på catwalken

- Jeg synes det gikk kjempebra! Jeg er veldig fornøyd, og håper publikum er det også.

Onsdagens moteshow på samfundet er det vellykkede resultatet av ca. ½ års jobbing, entusiastiske samarbeidspartnere og mange medhjelpere. Vi snakket med, , som er arrangementsansvarlig for kveldens happening.
-Vi er 4 jenter som har vært veldig involverte for å få til dette, og i tillegg er det utrolig mange stylister, frisører, modeller og andre medvirkende som alle har gjort en kjempejobb.
Hvordan gikk dere fram for å finne ut hvem som skulle være med?
Først satte vi oss ned for å finne ut hvordan type show vi ville ha. Vi fant ut at vi ville vise fram det særegne ved moten i Trondheim, og ikke de typiske kjedebutikkene.

Hva synes du om motemiljøet i Trondheim?
- Jeg har ikke bodd i Trondheim så veldig lenge selv, men jeg tror de nye butikkene vi har fått i det siste har hatt mye å si. Jeg synes vi er i en veldig oppblomstring for tida!
På catwalken så vi kolleksjoner fra Bess Retro, Johnny Love, Stella Snella og Moods of Norway. Vi skal presentere kolleksjonene hver for seg utover høsten, slik at dere som ikke var der kan late som, og at dere som var tilstede kan mimre og skryte over det.
Bess Retro er en herlig vintagebutikk i Brattørgata med klær i 50- 60- og 70-tallsstil. Den flyttet fra Tromsø for en liten stund siden og er relativt ny i Trondheim, så alle som enda ikke har vært innom anbefales å ta en titt! Trondheimsbaserte Johnny Love driver med elegant herremote som ved sin streetwear-look blir mer og mer populær, også utenfor Norge. Stella Snella driver også med vintage og Redesign, og fronter i tillegg merker som Elton & jacobsen og Cheap Monday. Som konferansier pia biermann sa: stella snella er kanskje trondheims minste butikk, men kanskje også den fineste. Moods of Norway er nok velkjent for de fleste, nemlig merket fra Stryn som virkelig har satt Norge på motekartet. Til sammen viste de vidt forskjellige kolleksjoner med noe for en hver smak. Vi håper på flere moteshow i Trondheim fremover!


4 kommentarer:

 1. hvor er brattørgata?
  Kan dere beskrive hvor det er i forhold til feks. Nordre? :D

  SvarSlett
 2. Dritstilige bilder!!

  SvarSlett
 3. Det ligger i gamle marit zoo, rett mellom 3b og olavshallen :)

  SvarSlett
 4. Bra jobba jenter! Dere er så flinke!

  SvarSlett