tirsdag 1. november 2011

Oktober

Høsten har invadert t-town, og det samme har allværsjakkene. Høst kan også bety, foruten kakao, loppiser og fine ullgensere, travle tider. Og på dette punktet er heller ikke jeg et unntak. Derfor velger jeg å spe på med litt personlige bilder: Her får dere et lite innblikk i min oktober.

1. Når høsten velger å kjøre sitt løp oppholds og med god temperatur, må høsten i Trondheim være en av de fineste.
2. Jo mørkere været blir, jo mer klassisk blir jeg i klessveien. Jeg lover at det å pynte seg hjelper mot vinterdepresjon som iskrem mot ensomhet og forkjølelse! (Foto/Marin Håskjold)
3. Høstens happening: UKA. Jeg håper for guds skyld du ikke gikk glipp av David Guetta i dødens dal.
4. Nye visittkort! Håper å få lagt de ut på div. steder i Trondheim iløpet av tiden fremover. Tips til sted? Andre tips? Tips til en venn som ser fantastisk ut hver eneste dag? Maile eller kommenter under! Trønderhunter loves u.
5. Ingenting hjelper så mye for inngrodde rutiner som en tur utenombys. Turen gikk til min kjære på hipsterfolkehøyskole i Danmark, med idyllen og vinen som hører med.

Ha en fin høst!

4 kommentarer:

  1. Hei! Jeg digger bloggen din. Kult å se stilfulle folk også her i vakre barteby. Jeg lurer litt på konseptet med denne bloggen, når du er ute å tar bilder av folk, og om det er en "jobb" du har eller noe sånt?

    SvarSlett
  2. Håller med om att hösten är så vacker här! Älskar att spraka i lövhögar när jag promenerar. Utan allvädersjacka. Helst i lila kappa med bruna nitstövlar eller armyboots. Och sjal. Alltid sjal. Såg Robyn på UKA och det var grymt! Hörde David Guetta när jag satt hemma, det räckte för mig, inte min smak.

    SvarSlett
  3. nok et inspirerende innlegg, lyser opp en leksebasert fredag! berle

    SvarSlett