onsdag 28. august 2013

Christina / sukkersøt men tøff
Hvor har du kjøpt klærne du har på deg idag? 
- De er kjøpt på forskjellige butikker. Skoene er fra Bianco. Toppen kjøpte jeg påTrondheim Torg, en butikk som heter Companys. Merket er Soaked in luxury.
Vesken var en bursdagsgave fra kjæresten min, jeg vet ikke hvor han kjøpte den.
Ringen er fra H&M og Øredobbene er Marc Jacobs, de er mine yndligs øredobber.

Hvilken stil er det du har? 
- Jeg har en klassisk stil, men liker å blande elementer. Søt og tøff. Vil ikke være for søt eller for tøff, derfor blir det mye blanding av smådetalljer og slikt.

Sminke? Hvordan liker du å sminke deg?
- Jeg bruker ikke så mye sminke, liker å være naturlig sminket. Føler det er dette som passer til stilen min. Når jeg skal på fest bruker jeg selvfølgelig litt mer sminke, men det er ikke brunkremdukke og svart som natten.

Liker du å gå i kjoler, har du mange? 
- Jaaaaa! Jeg elsker kjoler. Sist jeg tellte hadde jeg 56 kjoler. Jeg har forskjellige kjoler til forskjellige humør. Kjæresten min lurte på om jeg brukte alle disse kjolene, og hvorfor jeg trengte så mange! Selvfølgelig trenger jeg mange kjoler, og ja! Jeg finner alltid en anledning til å bruke de.

Har du like mange sko som kjoler?
- Nei, det er ikke skoene som får fokus hos meg. Har selvfølgelig noen sko, men de er ganske enkle. De skoene jeg har passer godt til flere av antrekkene jeg bruker.

Du som har bodd i Oslo, hva tenker du om klestilen til oss trøndere?
- Jeg har aldri tenkt på Trondheim som en stor moteby. Når du ser noen omtaler trøndere er det ofte bart, skinnvest og alt dette. Jeg syns trøndere ikke har så verst stil. Det er kult at det har blitt mer fokus på mote, flere kjente butikker og utesteder. Det er gøy å se at dere har kul stil og at folk går slik de selv liker å kle seg. Jeg tror dere trøndere har blitt satt i bås av media, hvor hele norge tror dere ikke har stil og elsker skinnvester. Må si at det er feil! Trondheim er en utrolig kul by, med stor stil.


- Trønderhunter

8 kommentarer:

 1. Så søt ei jente:) Virkelig fin veske og øredobbene var såååå søte :)

  SvarSlett
 2. Forslag: ha bildene øverst.

  SvarSlett
 3. Fin, moteriktig og søt stil :)

  SvarSlett
 4. Så fin stil hun har. Gøy å lese om hva hun mener om oss Trøndere.

  SvarSlett
 5. Veldig alminnelig og uinspirert klesstil på de to siste innleggene her. Også er det ikke så interessant å lese hvor klærne er kjøpt egentlig.

  SvarSlett
 6. Hva er dette, egentlig? Har du i det hele tatt sett i arkivene på denne bloggen? De siste to innleggene samsvarer ikke det spor med den "gamle" trønderhunter! Dette er jo helt utrolig kjedelig og uinspirerende! Blir så skuffa!

  SvarSlett
 7. Utrolig kjedelig. Søt jente, men helt random stil som ikke er inspirerende eller annerledes. Samme gjelder innlegget under.

  SvarSlett