søndag 25. august 2013

Hei


Da var det jeg (Cecilie) som var så heldig å få ta over bloggen. Gleder meg til å fortsette med den gode jobben Fride har gjort. Håper mange kommer til å følge med, jeg skal gjøre mitt beste.

Dere lesere kan godt komme med noen tips eller ideer om dere ønsker det. Er det noe dere vil jeg skal gjøre? Noen dere mener har en utrolig kul stil? Ta kontakt på den nye e-postadressen: tronderhunter@gmail.com eller legg igjen en kommentar! Alle ønsker og ideer blir godt motatt. 

Ha en fin søndag, så starter bloggen for fullt neste uke!4 kommentarer:

 1. Dette blir bra, gleder meg! :)

  SvarSlett
 2. Blogg ofte! Dra ofte innom svartlamon, bakklandet, møllenberg og andre "urbane" områder! der er det ofte pent kledde mennesker :) Gå også gjerne inn på kafeer og butikker der kreative sjeler ofte gjemmer seg. Intervju er alltid spennende! få med hvor folket har klærne ifra (det kan hjelpe mange ukjente designere frem i lyset)! Dra på arrangement - konserter, festivaler, utstillinger, fester osv. På Ila Brainnstasjon, Annas Kafe (bakklandet), Bakklandet skydsstasjon, Antikvariatet, Coffee Annan (ISAK) osv. har ofte konserter, språkkafé og div. andre arrangement. :)

  Jeg skulle også gjerne sett mer til litt forskjellige typer stiler hvis du skjønner. Til nå har det vært veldig mye utrolig "hippe" folk, sånne som man antar handler alt fra Weekday eller Monki, men jeg kunne gjerne tenkt meg å se mere til helt "vanlige" mennesker som kler seg fint. Se på blogger som f.eks Hel-looks.com og style-arena.jp :)))

  Gleder meg!

  SvarSlett
 3. Flotte greier! :) Men fungerer den mailen? Etter å ha prøvd å sende mail til den mail-adressen får jeg kun beskjed om at den "ikke eksisterer" (!).

  SvarSlett
 4. Tenk mer på innholdslayouten når du blogger. Maksimer bredden på bildene, slik at den dekker hele innholdsrammen, og vær konsekvent på dette.

  SvarSlett